Over HFMtalentindex

Wij zijn eigenwijze denkers en makers, vernieuwers en verbeteraars en zitten bovenop ontwikkelingen in de markt. Zowel qua technologie als qua klantvraag. Wij zijn voorloper in Learning Agility-tools en andere trends en ontwikkelingen in de markt. Altijd vanuit het perspectief van talent meten en ontwikkelen. Samen maken.

HFMtalentindex, in 1997 opgericht, is marktleider in online assessments en de innovatieve speler op het gebied van Talent Assessment, Talent Development, Talent Performance en Talent Analytics. Wij hebben duizenden organisaties en honderdduizenden medewerkers geholpen om de perfecte match én een helder inzicht in kwaliteiten te vinden. Zo groeit talent en dat is precies ons doel. Zowel bij onze klanten als in onze eigen organisatie.

Interview met Jonne-mei Beetz, Eneco Groep

Waarom stort een organisatie als Eneco zich op Learning Agility? En wat levert deze inzet op Learning Agility de organisatie eigenlijk op?

Online Assessment - 5 tips

Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan een online assessment. Hoe bereid je je het beste voor? Wij geven je 5 korte tips.

Vaar je met ons mee?

The making of! Een kijkje in de keuken van HFMtalentindex, maak kennis met je toekomstige collega's.

Learning Agility in 90 seconden

Ervaar Learning Agility in 90 seconden! Om Learning Agility gemakkelijker te begrijpen, kun je de animatie Learning Agility in 90 seconds bekijken. In deze animatie leggen wij learning agile gedrag uit.