Over HFMtalentindex

Wij zijn eigenwijze denkers en makers, vernieuwers en verbeteraars en zitten bovenop ontwikkelingen in de markt. Zowel qua technologie als qua klantvraag. Wij zijn voorloper in Learning Agility-tools en andere trends en ontwikkelingen in de markt. Altijd vanuit het perspectief van talent meten en ontwikkelen. Samen maken.

HFMtalentindex is in 1997 opgericht en gevestigd in Amsterdam, sinds 2019 maken wij deel uit van de Zweedse Assessio Group. Wij zijn marktleider in online assessments en de innovatieve speler op het gebied van Talent Assessment, Talent Development, Talent Performance en Talent Analytics. Wij hebben duizenden organisaties en honderdduizenden medewerkers geholpen om de perfecte match én een helder inzicht in kwaliteiten te vinden. Zo groeit talent en dat is precies ons doel. Zowel bij onze klanten als in onze eigen organisatie.

Onboarding - meer dan een broodje warme aandacht

Onboarding is een van de toverwoorden van dit moment. Logisch in een markt waarin het moeilijk is om mensen binnen te halen en, vooral ook, binnen te houden.

Agile werken, een agile mindset en learning agile mensen

Agile werken en learning agility - a match made in heaven? De term Agility is inmiddels gemeengoed en de buzzword-status wel voorbij. Google op Agile HR of Agile Marketing en de artikelen en trainingen vliegen om je oren. Als je er als organisatie voor kiest om agile te werken, heb je dan mensen nodig die learning agile zijn of is dat onzin?

HFMtalentindex sponsort jong talent! Maak kennis met Sven

Het wereldrecord IJszwemmen ijskoud gehaald! Een terugblik op een wereldpresentatie. Maar wat is nou IJszwemmen?

Interview met Jonne-mei Beetz, Eneco Groep

Waarom stort een organisatie als Eneco zich op Learning Agility? En wat levert deze inzet op Learning Agility de organisatie eigenlijk op?

Online Assessment - 5 tips

Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan een online assessment. Hoe bereid je je het beste voor? Wij geven je 5 korte tips.

Vaar je met ons mee?

The making of! Een kijkje in de keuken van HFMtalentindex, maak kennis met je toekomstige collega's.

Learning Agility in 90 seconden

Ervaar Learning Agility in 90 seconden! Om Learning Agility gemakkelijker te begrijpen, kun je de animatie Learning Agility in 90 seconds bekijken. In deze animatie leggen wij learning agile gedrag uit.