Alle vacatures

We zijn als organisatie altijd bezig ons verder te ontwikkelen en bieden onze medewerkers ook de mogelijkheid hun talent uit te bouwen. Wij ondersteunen jouw loopbaanontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en trainingen. Tegelijkertijd vinden we een goede balans tussen werk en privé ook heel belangrijk.

Daarnaast bieden we je een gezellige, informele cultuur waar betrokken en sociale collega’s werkzaam zijn. Een platte organisatie met een prettige werksfeer, waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En een sloep waar we na het werk vaak mee gaan varen!

Spreekt dit alles jou aan? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures. Of stuur een open sollicitatie, als je denkt dat jij bij ons past.

Account Coördinator

Onze ideale nieuwe Account Coördinator (B2B)? Die is in ieder geval klantgericht, professioneel en precies. Wil graag het naadje van de kous weten, vraagt door en denkt na over mogelijke oplossingen. Een ideale sparringpartner voor onze klanten en voor onszelf, natuurlijk. Herkenbaar?

32-40 uur
0+ jaar
HBO

Accountmanager / Adviseur

Zoek je een veelzijdige, diepgaande functie? Als Accountmanager / Adviseur voer je acquisitiegesprekken bij potentiële klanten én adviseer je bestaande klanten over hun HR-strategie met ondersteuning van ons online assessmentplatform.

32-40 uur
2+ jaar
WO

Open sollicitatie

Wij hechten veel waarde aan het werven en selecteren van de juiste medewerkers voor de juiste functies. Wil je ons team graag komen versterken, maar zie je tussen onze openstaande functies geen functie voor jou? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als er een vacature beschikbaar komt die aansluit bij je profiel, kunnen wij contact met je opnemen.