Alle vacatures

We zijn als organisatie altijd bezig ons verder te ontwikkelen en bieden onze medewerkers ook de mogelijkheid hun talent uit te bouwen. Wij ondersteunen jouw loopbaanontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en trainingen. Tegelijkertijd vinden we een goede balans tussen werk en privé ook heel belangrijk.

Daarnaast bieden we je een gezellige, informele cultuur waar betrokken en sociale collega’s werkzaam zijn. Een platte organisatie met een prettige werksfeer, waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En een sloep waar we na het werk vaak mee gaan varen!

Spreekt dit alles jou aan? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures. Of stuur een open sollicitatie, als je denkt dat jij bij ons past.

Stagiair / onderzoeker

Zoek jij een interessante onderzoeksstage? Als stagiair/onderzoeker bij HFMtalentindex draag je actief bij aan innovatie van onze core business. Je doet onderzoek en werkt mee aan de ontwikkeling van een aantal nieuwe, innovatieve producten.

32-40 uur
0 jaar
WO

Accountmanager / Adviseur

Zoek je een veelzijdige, diepgaande functie? Als Accountmanager / Adviseur Corporate Clients voer je acquisitiegesprekken bij potentiële klanten én adviseer je bestaande klanten over hun HR-strategie met ondersteuning van ons online assessmentplatform.

32-40 uur
3-5 jaar
WO

Gestructureerde Test Engineer

HFMtalentindex bouwt en beheert haar eigen assessment platform. Om de kwaliteit van ons platform te borgen zoeken we een kwaliteitsgerichte Test Engineer, die verantwoordelijk is voor alle test scenario’s, stories en features.

32-40 uur
2 - 4 jaar
HBO

Open sollicitatie

Wij hechten veel waarde aan het werven en selecteren van de juiste medewerkers voor de juiste functies. Wil je ons team graag komen versterken, maar zie je tussen onze openstaande functies geen functie voor jou? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als er een vacature beschikbaar komt die aansluit bij je profiel, kunnen wij contact met je opnemen.