Alle vacatures

We zijn als organisatie altijd bezig ons verder te ontwikkelen en bieden onze medewerkers ook de mogelijkheid hun talent uit te bouwen. Wij ondersteunen jouw loopbaanontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en trainingen. Tegelijkertijd vinden we een goede balans tussen werk en privé ook heel belangrijk.

Daarnaast bieden we je een gezellige, informele cultuur waar betrokken en sociale collega’s werkzaam zijn. Een platte organisatie met een prettige werksfeer, waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En een sloep waar we na het werk vaak mee gaan varen!

Spreekt dit alles jou aan? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures. Of stuur een open sollicitatie, als je denkt dat jij bij ons past.

Ondernemende Recruiter

Geloof jij in de voorspellende kracht van onze online assessments? Want als Recruiter sluit je je bij HFMtalentindex aan om de beste mensen te vinden en binden aan ons toonaangevende, innovatieve online assessment platform.

32-40 uur
>4 jr jaar
HBO

Accountmanager / Adviseur

Zoek je een veelzijdige, diepgaande functie? Als Accountmanager / Adviseur Corporate Clients voer je acquisitiegesprekken bij potentiële klanten én adviseer je bestaande klanten over hun HR-strategie met ondersteuning van ons online assessmentplatform.

32-40 uur
3-5 jaar
WO

Gestructureerde Test Engineer

HFMtalentindex bouwt en beheert haar eigen assessment platform. Om de kwaliteit van ons platform te borgen zoeken we een kwaliteitsgerichte Test Engineer, die verantwoordelijk is voor alle test scenario’s, stories en features.

32-40 uur
2 - 4 jaar
HBO

Energieke Sales Consultant

Wil jij bijdragen aan onze strategie door het genereren van meer nieuwe klanten? Krijg je energie van het bellen met potentiële klanten? Ga je harder ‘rennen’ om je targets te halen? Als je het ook belangrijk vindt om inhoudelijke gesprekken op niveau te voeren, dan is de rol van Sales Consultant echt iets voor jou!

16-40 uur
0 - 4 jaar
WO

Open sollicitatie

Wij hechten veel waarde aan het werven en selecteren van de juiste medewerkers voor de juiste functies. Wil je ons team graag komen versterken, maar zie je tussen onze openstaande functies geen functie voor jou? Stuur ons dan een open sollicitatie. Als er een vacature beschikbaar komt die aansluit bij je profiel, kunnen wij contact met je opnemen.